UNA REGATA DIFERENT. EL PROJECTE WORLD RACE

Benvinguts al Bloc de 6è de l'Escola Elisa Badia. Com podeu veure aquest curs els alumnes de sisè hem decidit donar la volta al món en vaixell. Per això ens hem inscrit a la gran regata BARCELONA WORLD RACE que surt de la nostra capital, Barcelona.
En aquest bloc anirem incorporant totes aquelles activitats, accions i notícies que són important per nosaltres . D'aquesta manera podrem compartir amb tots vosaltres l'apasionant món de la vela oceànica.
ANIMEU-VOS I VIATGEU AMB NOSALTRES

dilluns, 21 de març del 2011

ARTICLES: RESUM DELS 80 DIES DE REGATA


A la Barcelona World Race 8 dels 10 vaixells ja estan a l’Àtlantic: Virbac Paprec 3, Mapfre, Renault Z.E, Estrella Damm , Neutrogena , Gaes Centros Auditivos, Hugo Boss (realitzant una parada técnica a les Illes Malvinas), i Forum Marítim Cátala que ho va fer ahir.
Els 2 vaixells que queden són el We Are Water i Central Lechera Asturiana(realitzant una parada técnica al port de Welligton), que són al Pacífic.
Han abandonat 2 vaixells més : Groupe Bel i Mirabaud . El Groupe Bel va abandonar per un problema a la quilla . A més el Groupe Bel també va parar a Welligton amb l’Estrella Damm .
El Mirabaud va abandonar per trencar el pal.
Al port de Welligton van parar 6 vaixells: Virbac Paprec 3, Estrella Damm , Groupe Bel , Forum Marítim Cátala , We Are Water i Central Lechera Asturiana que encara no ha sortit del port.
L’aturada del Virbac Papres 3 va ser interesant ja que el Mapfre el podria haber avançat, però el vent no li va permetre , però les següents setmanes es va apropar molt i es va apropar , però es va quedar a 8 milles i no el va poder avançar, ara la distància està en 180 milles. El Renault Z.E ha fet una gran remuntada i ara es tercer. L’Estrella Damm també ha remuntat bastant igual que el Neutrogena, també podem dir això del Gaes , l’Anna Corbella s’ha convertit en la primera navegant de Espanya en doblar el Cabo d’Hornos. Al darrera tot seguéix practicament igual.


David Martìnez 6èB

2 comentaris:

  1. La regata esta molt interesant! Y aquest blog també.

    Miriam 6B

    ResponElimina
  2. Vinga va nois hem de seguir posant coses per no deixar mort aquest gran bloc!

    ResponElimina