UNA REGATA DIFERENT. EL PROJECTE WORLD RACE

Benvinguts al Bloc de 6è de l'Escola Elisa Badia. Com podeu veure aquest curs els alumnes de sisè hem decidit donar la volta al món en vaixell. Per això ens hem inscrit a la gran regata BARCELONA WORLD RACE que surt de la nostra capital, Barcelona.
En aquest bloc anirem incorporant totes aquelles activitats, accions i notícies que són important per nosaltres . D'aquesta manera podrem compartir amb tots vosaltres l'apasionant món de la vela oceànica.
ANIMEU-VOS I VIATGEU AMB NOSALTRES

dimecres, 9 de febrer del 2011

ACTIVITAT 4


La setmana passada vam treballar unes fitxes: una d’elles parlava de la meteorologia és a dir, el temps, l’altra parlava dels aliments i la tercera de la franja horària.
Ajudats de la pissarra digital vam poder ensenyar un mapa de Catalunya amb el temps de faria, igual que a la tele.
El grup que feia ésser humà  vam aprendre que l’alimentació per a  un regatista era molt important , perquè mengen poquet. També nosaltres, ens  vam preguntar com podien dormir  i a la informació de la carpeta vam comprovar que moltes vegades , no poden dormir per les complicacions de la navegació o per la preocupació  que, per exemple naveguen entre gels o amb el pal al límit.
L’altre grup explicava les hores al món i la diferència del canvi d’horari segons en el punt geogràfic en el que et trobis.



Eva i Antonio



Treballem en grup per després fer 
l'exposició davant dels nostres companys

 Fem de mestres i tot!!

3 comentaris:

  1. Cada dia m'agrada més les proves!!!







    David 6èB

    ResponElimina
  2. que guapos sorten a la foto

    jejeje

    ResponElimina
  3. va estar molt bé la videocomferéncia i el taller que vam fer al port, hem va agradar moltíssim !
    Fins aviat!!
    La marta té raó surten molt guapos. I, ...
    com escolten!!

    ResponElimina