UNA REGATA DIFERENT. EL PROJECTE WORLD RACE

Benvinguts al Bloc de 6è de l'Escola Elisa Badia. Com podeu veure aquest curs els alumnes de sisè hem decidit donar la volta al món en vaixell. Per això ens hem inscrit a la gran regata BARCELONA WORLD RACE que surt de la nostra capital, Barcelona.
En aquest bloc anirem incorporant totes aquelles activitats, accions i notícies que són important per nosaltres . D'aquesta manera podrem compartir amb tots vosaltres l'apasionant món de la vela oceànica.
ANIMEU-VOS I VIATGEU AMB NOSALTRES

divendres, 7 de gener del 2011

VISITA AL PANTALÀ

El passat 20 de desembre del 2010 els nens i nenes de 6è de d’escola Elisa Badia de Barberà del Vallès, vam anar a fer una visita al moll on estaven amarats els vaixells participants de la Barcelona World Race, així com la gran carpa de l’Expo .
Tots i totes ens havien posat les samarretes que havien elaborat prèviament a la classe , amb el vaixell del nostre equip.  El viatge des del nostre poble el vam fer en tren i després en metro, va ser una bona idea aprofitar el transport públic i molt més econòmic.
En arribar al port i esmorzar, el primer que vam fer,  va ser anar a veure els velers, ens moríem de ganes per veure’ls de més a prop. Va estar molt emocionant !! Ens vam fer moltes fotos .



























3 comentaris:

  1. Va ser molt divertida la excusio, al menys per mi, per cert, cuantes fotos... Quina emocio, 5 dies fa que han sotit ja els vaixells, van molt be de moment, pero a mesur que pasa el temps, es van distancian un dels altres...
    Pero suposo que tots tenen les seves estrategies!
    Apa, jo ja marxo que vaig a mirar el joc de la BWR, no em vull xocar amb res.

    Adeu!
    Miriam 6èB

    ResponElimina
  2. quina llastima el foncia este que parar brasil en lo ve que anava




    carla6èB

    ResponElimina
  3. ara el meu equip esta molt bé gracies a les parades del virbac i la del foncia , millor no podria anar perque aniria segon , però encara queda molta regata i jo estic gairebé segur que algu abandonara a l'antartida!



    David 6èB

    ResponElimina