UNA REGATA DIFERENT. EL PROJECTE WORLD RACE

Benvinguts al Bloc de 6è de l'Escola Elisa Badia. Com podeu veure aquest curs els alumnes de sisè hem decidit donar la volta al món en vaixell. Per això ens hem inscrit a la gran regata BARCELONA WORLD RACE que surt de la nostra capital, Barcelona.
En aquest bloc anirem incorporant totes aquelles activitats, accions i notícies que són important per nosaltres . D'aquesta manera podrem compartir amb tots vosaltres l'apasionant món de la vela oceànica.
ANIMEU-VOS I VIATGEU AMB NOSALTRES

dilluns, 13 de desembre del 2010

ELS NOSTRES MURALS

La setmana passada vam acabar de fer els murals que estaran al vestíbul de les nostres classes durant aquest curs. Aquests murals els hem confeccionat en el taller de Tècniques Creatives que fem tots els dijous.

En aquest farem el seguiment de la regata. Posarem un vaixell representant de cada equip i l'anirem movent dia a dia.


En aquest altre podem veure uns pingüins de Nadal a la  Barcelona World Race.

                                               EL NADAL HA ARRIBAT A LA BWR 2010

4 comentaris:

  1. que bonic ens ha quedat el mural :D


    Lídia G. 6èA

    ResponElimina
  2. Hola, jo aixó de que fariem un baixell petit, que el ficariem al mapa i el mouriem cada dia no ho sabia. Em pensaba que era un mural normal y corrent, que no tenia res a veure amb la BWR, ara que... Jo també podia haver mirat cap a dalt, que fica ben clar: Barcelona World Race. Quin cap!

    Míriam 6éB

    ResponElimina
  3. Qui no s'hagi encara registrat al joc de la BWR,
    que ho faci,esta molt bé el joc.



    Marc R 6éB

    ResponElimina
  4. És veritat que el joc esta molt bé , però avança poc a poc i a vegades estas desesperat perque avanci,però mola molt veure com avaçes quan estas unes hores sense jugar!!


    David 6èB

    ResponElimina